Conill amb olives

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuixes de conill
  • 1 tomàquet gros
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d’all
  • 1 canó de canyella
  • 1 fulla de llorer
  • 1 presa de xocolata
  • 75 g d’olives sevillanes
  • Vi ranci

4 racions

Elaboració

Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo, i enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts.
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives, allargueu-ho amb una mica d’aigua, comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: