Conill amb olives
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 cuixes de conill
- 1 tomàquet gros
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d’all
- 1 canó de canyella
- 1 fulla de llorer
- 1 presa de xocolata
- 75 g d’olives sevillanes
- Vi ranci
4 racions
Elaboració
Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo, i enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts.
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives, allargueu-ho amb una mica d’aigua, comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.
Etiquetes:
Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c