Conill amb olives
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de conill
- 1 tomàquet gros
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d’all
- 1 canó de canyella
- 1 fulla de llorer
- 1 presa de xocolata
- 75 g d’olives sevillanes
- Vi ranci
4 racions
Elaboració
Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo, i enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts.
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives, allargueu-ho amb una mica d’aigua, comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.