Conill amb olives
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 cuixes de conill
- 1 tomàquet gros
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d’all
- 1 canó de canyella
- 1 fulla de llorer
- 1 presa de xocolata
- 75 g d’olives sevillanes
- Vi ranci
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo, i enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts. 
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives, allargueu-ho amb una mica d’aigua, comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.
														
 Etiquetes: 
						Conill
 
						Etiquetes: 
						Conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2379 visites.
 2379 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Jose Maria Montañola Vilalta
 Jose Maria Montañola Vilalta![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  90 min.
 90 min. 
  
  Rostit
 Rostit 
  
  
  
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram