Pastissets de carbassa i formatge comté

Ingredients

  • 250 gr. de carn de carbassa
  • 2 ous
  • 150 g de farina
  • 1/2 sobre de llevat químic
  • 50 cl de llet
  • 50 cl. d'oli d'oliva
  • 100 g de cansalada fumada
  • 50 g de formatge comté

4 racions

Elaboració

Es pela i es pica la cabrassa crua o bé es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bé fins que s'ontingui una pasta homgènia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ºC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts més al forn.

40min

Notes

Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, però també és un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2137 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!