Pastissets de carbassa i formatge comté
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de carn de carbassa
- 2 ous
- 150 g de farina
- 1/2 sobre de llevat químic
- 50 cl de llet
- 50 cl. d'oli d'oliva
- 100 g de cansalada fumada
- 50 g de formatge comté
4 racions
Elaboració
Es pela i es pica la cabrassa crua o bé es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bé fins que s'ontingui una pasta homgènia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ºC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts més al forn.
40min
Notes
Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, però també és un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quin tal de carn creus que es millor per fer el rosbif?
Quina part de vedella es fa servir?
Joan, tu vas publicar la recepta d'una vinagreta blanca per amanir? No aconsegueixo trobar-la, recordes el títol? Moltes...
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.
Gràcies xef, ara mateix la miro i en prenc nota!