Pastissets de carbassa i formatge comté

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 gr. de carn de carbassa
  • 2 ous
  • 150 g de farina
  • 1/2 sobre de llevat quĂ­mic
  • 50 cl de llet
  • 50 cl. d'oli d'oliva
  • 100 g de cansalada fumada
  • 50 g de formatge comtĂ©

4 racions

ElaboraciĂł

Es pela i es pica la cabrassa crua o bĂ© es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bĂ© fins que s'ontingui una pasta homgĂšnia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ÂșC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts mĂ©s al forn.

40min

Notes

Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, perĂČ tambĂ© Ă©s un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pastissets de carbassa i formatge comté

Enllaça aquesta recepta:

2066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!