Sardines amb tomàquet al forn

Ingredients

  • 16 o 20 sardines fresques
  • 2 o 3 tomàquets
  • 1 llimona
  • 2 alls
  • Julivert
  • Orenga
  • Olives negres
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

Elaboració

S'escalfa el forn a 210ºC. Mentre, es netegen les sardines traient el cap i l'interior, es renten amb molt de compte i es salpebren. Es renten els tomàquets i es tallen a rodelles. En una safata que pugui anar al forn es posen les sardines i els tomàquets intercalats. Es barreja el suc de llimona amb quatre o cinc cullerades d'oli, els alls pelats i picats fins, el julivert també picat i l'orenga i s'escampa per damunt de les sardines i el tomàquet. S'hi afegeixen unes olives negres i es fica al forn durant un quart d'hora. Se serveix calent, tot i que també és bo menjat fred l'endemà.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, si vas a les meves receptes, podras veure la recepta " sardines al forn amb mongetes i tomàquet al forn", que crec que et pot ser interesant. Rep una salutació. Quim.
Teresa Artigas diu:
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: