Bacallà al vapor amb crema de cigrons

Ingredients

  • 4 talls de morro de bacallà dessalats
  • 300 g de cigrons cuits
  • Suc de mitja llimona
  • 1 all
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Un polsim de comí
  • Una cullerada sop. de tahina

4 racions

Elaboració

Es posa el bacallà en un estri de coure al vapor amb la pell cap avall, aquest es posa en una olla o cassola amb un dit d'aigua sense que arribi a tocar-la.
Es cou amb la cassola tapada durant uns 5 minuts (depèn del gruix del trossos de bacallà).
Mentrestant, es trituren els cigrons juntament amb el suc de llimona, dos o tres cullerades d'aigua,la tahina (pasta de sèsam), all, sal, pebre i un polsim de comí. Cal que no quedi excessivament espès, sinó com una crema suau. Si cal, s'hi afegeix una mica més d'aigua.
Es serveix en plats individuals amb un llit de crema de cigrons, el tall de bacallà a sobre i s'acaba amb un raig d'oli d'oliva per sobre del bacallà.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: