Cocotxes de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cocotxes de bacallà -All- Julivert- Oli- Sal-

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa,un morter per picar i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola de terrissa al foc amb oli. Quant sigui calent i posem all pelat i picat. Quan el all sigui daurat i posem las cocotxes salpebrades , i el julivert. Quan veiem l'oli que comença a bullir , retirem la cassola del foc i deixem que es vagin fent , remenant de tant en tant i veurem que la salsa es va fent amb la gelatina de las cocotxes. Per ultim , posem la cassola al forn mes aviat baix , per no tallar la salsa.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: