Cocotxes de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cocotxes de bacallà -All- Julivert- Oli- Sal-
2 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa,un morter per picar i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassola de terrissa al foc amb oli. Quant sigui calent i posem all pelat i picat. Quan el all sigui daurat i posem las cocotxes salpebrades , i el julivert. Quan veiem l'oli que comença a bullir , retirem la cassola del foc i deixem que es vagin fent , remenant de tant en tant i veurem que la salsa es va fent amb la gelatina de las cocotxes. Per ultim , posem la cassola al forn mes aviat baix , per no tallar la salsa.
30min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.