Cocotxes de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cocotxes de bacallà -All- Julivert- Oli- Sal-
2 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa,un morter per picar i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassola de terrissa al foc amb oli. Quant sigui calent i posem all pelat i picat. Quan el all sigui daurat i posem las cocotxes salpebrades , i el julivert. Quan veiem l'oli que comença a bullir , retirem la cassola del foc i deixem que es vagin fent , remenant de tant en tant i veurem que la salsa es va fent amb la gelatina de las cocotxes. Per ultim , posem la cassola al forn mes aviat baix , per no tallar la salsa.
30min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.