Girgoles amb botifarra de perol

Categoria:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de girgoles
  • Dues botifarres de perol
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre blanc molt

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem les girgoles
Tallem les botifarres de perol a llesques primes
Posem una paella al foc amb un raig de oli a escalfar
Un cop ben calent i tirem les girgoles i les fem uns instants a foc viu anant remenant
Seguidament i tirem la botifarra de perol i ara no deixarem de remenar,ja que la botifarra veureu que es comença desfer, ès normal que ho faci
Anem remenant uns instants i salpebrem una mica tot plegat uns instants
Passem desseguida a un plat i a gaudir dels gustos.

30min

Notes

A partir de que es tira la botifarra a la paella ès important no deixar de remenar,a fi que aquests producte te tendencia a enganxarse facilment.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!