Girgoles amb botifarra de perol
Categoria:
Carns
Típica de: Alt Empordà
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de girgoles
- Dues botifarres de perol
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre blanc molt
2 racions
Elaboració
Primer de tot rentem i escorrem les girgoles
Tallem les botifarres de perol a llesques primes
Posem una paella al foc amb un raig de oli a escalfar
Un cop ben calent i tirem les girgoles i les fem uns instants a foc viu anant remenant
Seguidament i tirem la botifarra de perol i ara no deixarem de remenar,ja que la botifarra veureu que es comença desfer, ès normal que ho faci
Anem remenant uns instants i salpebrem una mica tot plegat uns instants
Passem desseguida a un plat i a gaudir dels gustos.
30min
Notes
A partir de que es tira la botifarra a la paella ès important no deixar de remenar,a fi que aquests producte te tendencia a enganxarse facilment.
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.