Teules de Parmesà
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de formatge Parmesà
- 25 grams de farina
- Pebre blanc molt
20 racions
Utensilis
Una placa de forn
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una espàtula plana
Un bol de vidre mitjà
Un corró per estirar pasta
Dos fulls de paper sulfurat
Elaboració
Primerament, posem el formatge ratllat, la farina i un pessic de pebre blanc en el bol de vidre, i ho barregem tot ben barrejat.
Seguidament, fem pilonets damunt un paper de forn, ho tapem amb un altre full de paper de forn, i amb molta cura ho aixafem una mica amb el corró d'estirar pasta, i retirem el paper.
A continuació, ho enfornem a 180º en posició per "gratinar" uns dos minuts, i quan encara són calentes, amb l'ajuda d'una espàtula plana, les anem posant damunt la safata de cartró, i ja les tenim llestes per servir-les a taula.
20min
Notes
Aquestes teules, tant ens poden servir per fer un aperitiu, o com per a guarnició per acompanyar els plats que vulguem.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.