Llesquetes amb fuà casolà i amb pernil d'ànec
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 24 llesques de pa de baguette tallades al biaix
- Fuagràs casolà(el trobareu a les meves receptes)
- Dos alls pelats
- Oli d'oliva
- Dues safates de pernil d'ànec
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata de cartrò rectangular amb blonda
Una placa pel forn, per torrar el pa
Elaboració
							Primerament, fiquem les llesques de pa a la placa pel forn i les fiquem a 180º, fins que el pa és daurat.
Seguidament, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit, agafem les torradetes, les freguem molt suau amb el grà d'all, afegim una mica d'oli, i tot seguit passem amuntar-les.
Primerament, agafem el fuagràs, untem dotze llesques i les fiquem a la safata de cartró ben repartides.
Seguidament, agafem el pernil d'ànec i el repartim per la resta de les dotze llesquetes i les fiquem a la safata de cartró intercalades amb les llesquetes de fuagràs, i ja ho podrem servir a taula com aperitiu.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2213 visites.
 2213 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram