Mongetes tendres amb pernil i cigolet
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mongetes tendres- Pernil dolç- Cigolet- Ous- Sal -Oli oliva- Aigua-
2 racions
Utensilis
Un bol petit,un bol gros,una olla,una picadora i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot hem de bullir les mongetes amb aigua abundant,sal i un raig d'oli d'oliva. Mentrestant es couen les mongetes, farem una cosa. Piquem el cigolet i el posem en un bol petit de terrissa, afegim ou batut i una mica de sal. Tapem amb paper film de cuina i fem al bany maria uns 15 minuts , i deixem refredar. Un cop cuites les mongetes , les escorrem i posem en un bol, a part en una paella fem un tomba i gira al pernil tallat a trossos i barregem amb les mongetes. Ara és el moment d'agafar el preparat que hem fet amb el cigolet , que veurem que ha quedat compactat i el tallem a trossos. Servim en un plat les mongetes amb el pernil i els talls de preparat de cigolet per sobre.
1h
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.