Col farcida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col
  • Farina
  • Llard
  • Sal
  •  

Per al farcit:

  • 500grs de carn picada
  • Molla d'1 llesca de pa
  • 1 ou
  • 2grans d'all
  • Julivert
  • Canyella
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.

Elaboració

Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci.
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles.
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua  i també la lliguem amb fil de cuina.
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.

1h


Recepta de cuina de Col farcida

Així pot quedar.
per Jordi Bosch Negre

Recepta de cuina de Col farcida

També pot quedar així.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3053 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!