Col farcida
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 col
- Farina
- Llard
- Sal
Per al farcit:
- 500grs de carn picada
- Molla d'1 llesca de pa
- 1 ou
- 2grans d'all
- Julivert
- Canyella
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.
Elaboració
Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci.
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles.
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua i també la lliguem amb fil de cuina.
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.
1h
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.