Col farcida
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 col
- Farina
- Llard
- Sal
Per al farcit:
- 500grs de carn picada
- Molla d'1 llesca de pa
- 1 ou
- 2grans d'all
- Julivert
- Canyella
- Sal
- Pebre
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.
Elaboració
							Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci. 
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles. 
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua  i també la lliguem amb fil de cuina. 
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Verdures
 
						Etiquetes: 
						Verdures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6973 visites.
 6973 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Josuè O'Donell
 Josuè O'Donell![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram