Patates farcides

Ingredients

  • Patates
  • Carn magra de porc
  • Carn magra de vedella
  • Cebes
  • Tomates
  • Ous
  • Vi ranci
  • Llard
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Utensilis

Una cassola,una paella,paper absorbent,un ganivet i unes pinces de cuina.

Elaboració

Desfem el llard en una cassola i, seguidament, i rostim la carn salpebrada i tallada a daus.
La retirem de la cassola i la reservem.
Tallem la ceba a llunetes i la sofregim a la mateixa cassola i suc de coure la carn, Afegim tomata ratllada i fem sofregir.
Afegim ara el vi ranci  i deixem reduir i tornem a posar la carn a la cassola.
Mullem amb brou o aigua, tapem la cassola i fem coure fins que la carn sigui tendre. Deixem refredar i. després ho triturem tot. Reservem això a part.
Després pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre. Les fregim en una paella  i quan siguin mig fregides, les escorrem. Un cop fredes, les salem i les posem a sobre el marbre de la cuina.
Seguidament, farcim les patates amb el preparat que hem fet abans, formant entrepans.
Aplanem lleugerament amb els dits i les enfarinem una mica.
Les passem per ou batut i les fregim amb oli fins a ser ben daurades.
Les escorrem bé i ja es podran servir.

1h


Recepta de cuina de Patates farcides
Un parell de patates tal com queden acabades.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: