Patates farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates
- Carn magra de porc
- Carn magra de vedella
- Cebes
- Tomates
- Ous
- Vi ranci
- Llard
- Sal
- Pebre
2 racions
Utensilis
Una cassola,una paella,paper absorbent,un ganivet i unes pinces de cuina.
Elaboració
Desfem el llard en una cassola i, seguidament, i rostim la carn salpebrada i tallada a daus.
La retirem de la cassola i la reservem.
Tallem la ceba a llunetes i la sofregim a la mateixa cassola i suc de coure la carn, Afegim tomata ratllada i fem sofregir.
Afegim ara el vi ranci i deixem reduir i tornem a posar la carn a la cassola.
Mullem amb brou o aigua, tapem la cassola i fem coure fins que la carn sigui tendre. Deixem refredar i. després ho triturem tot. Reservem això a part.
Després pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre. Les fregim en una paella i quan siguin mig fregides, les escorrem. Un cop fredes, les salem i les posem a sobre el marbre de la cuina.
Seguidament, farcim les patates amb el preparat que hem fet abans, formant entrepans.
Aplanem lleugerament amb els dits i les enfarinem una mica.
Les passem per ou batut i les fregim amb oli fins a ser ben daurades.
Les escorrem bé i ja es podran servir.
1h
Etiquetes: Verdures Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.