Patates farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Patates-Carn magra de porc-Carn magra de vedella-Cebes-Tomates-Ous-Vi ranci-Llard-Sal-Pebre-

2 racions

Utensilis

Una cassola,una paella,paper absorbent,un ganivet i unes pinces de cuina.

Elaboració

Desfem el llard en una cassola i , seguidament , i rostim la carn salpebrada i tallada a daus . La retirem de la cassola i la reservem. Tallem la ceba a llunetes i la sofregim a la mateixa cassola i suc de coure la carn, Afegim tomata ratllat i fem sofregir. Afegim ara el vi ranci  i deixem reduir i tornem a posar la carn a la cassola. Mullem amb brou o aigua , tapem la cassola i fem coure fins que la carn sigui tendre. Deixem refredar i . després ho triturem tot. Reservem això a part . Després pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre. Les fregim en una paella  i quant siguin mig fregides , les escorrem. Un cop fredes , les salem i les posem a sobre el marmol de la cuina. Seguidament farcim les patates amb el preparat que hem fet abans , formant entrepans . Aplanem lleugerament amb els dits i les enfarinem una mica. Les passem per ou batut i les fregim amb oli fins a ser ben daurades. Les escorrem be i ja es podran servir.

1h


Recepta de cuina de Patates farcides

Un parell de patates tal com queden acabades.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!