Patates farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates-Carn magra de porc-Carn magra de vedella-Cebes-Tomates-Ous-Vi ranci-Llard-Sal-Pebre-
2 racions
Utensilis
Una cassola,una paella,paper absorbent,un ganivet i unes pinces de cuina.
Elaboració
Desfem el llard en una cassola i , seguidament , i rostim la carn salpebrada i tallada a daus . La retirem de la cassola i la reservem. Tallem la ceba a llunetes i la sofregim a la mateixa cassola i suc de coure la carn, Afegim tomata ratllat i fem sofregir. Afegim ara el vi ranci i deixem reduir i tornem a posar la carn a la cassola. Mullem amb brou o aigua , tapem la cassola i fem coure fins que la carn sigui tendre. Deixem refredar i . després ho triturem tot. Reservem això a part . Després pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre. Les fregim en una paella i quant siguin mig fregides , les escorrem. Un cop fredes , les salem i les posem a sobre el marmol de la cuina. Seguidament farcim les patates amb el preparat que hem fet abans , formant entrepans . Aplanem lleugerament amb els dits i les enfarinem una mica. Les passem per ou batut i les fregim amb oli fins a ser ben daurades. Les escorrem be i ja es podran servir.
1h
Etiquetes:
Patates Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6897 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.