Platillo de bolets
Ingredients
- Mig quilo de rovellons
- Mig quilo de pinatells
- Tres botifarras de carn crus
- Tres llesques de cansalada
- Dos tomàquets madurs
- Un got de vi ranci
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un quart de litre de brou de carn
- Tres llesques de pa
- Quatre grans de all
- Vuit ametlles torrades
- Una cullerada de farina
4 racions
Elaboració
Primer de tot preparem els bolets i la carn to tallat a trossos
Posem una cassola al foc amb un raig de oli a escalfar
Un cop calent i posem les llesques de pa i els alls pelats
Ho deixem fregir tot ben ros i traiem de la cassola i posem a un morter junt amb les ametlles pelades i la farina
Amb aixó farem una picada
Ara posem a la cassola el tomàquet fet purè i sofregim ben concentrat
Un cop fet aixó afegim a la cassola els bolets i la carn,el got de vi ranci i donem unes voltes
Ara afegim el brou de carn bullent i remenem be
Passats uns deu minuts agafem una mica de suc de la cocció i el tirem al morter
Remenem be i afegim la picada a la cassola
Deixem coure a foc mig durant mitja hora anant remenant de tant en tant i estrà llest el platillo.
1h
Notes
Recomano perssonalment una cassola de ferro colat o tambè una de terrissa.
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2964 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.