Sopa de rossinyols

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes grosses
  • 1 quilo de rossinyols
  • 1 litre de brou d'au amb vegetals
  • 1 cullera sopera de farina
  • 2 llesques de pa del dia abans
  • Sal
  • 12 ametlles torrades
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb la mantega a fondre.
Quan sigui fosa i posem la ceba a rodelles molt fines i ofeguem.
Quan comenci a daurar la ceba, i afegim els bolets, donem unes voltes i afegim la cullera de farina.
Un cop que els bolets hagin absorbit quasi tota l'aigua, afegim el brou i el pa tallat a trossos.
Bullim durant una hora.
Uns minuts abans de servir la sopa, afegim les ametlles picades,el gra d'all picat i el julivert picat, tot diluït amb una mica de brou.
Donem una mica més de cocció durant deu minuts i retirem del foc.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: