Rovellons i Pinetells flamejats

Categoria:
EstaciĂł:

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Uns quants rovellons i pinetells
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Un pols de sal
  • Un raig de conyac

2 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot rentem i tallem a trossos els bolets
Els escorrem be
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli, poquet ja que els bolets deixen anar el seu suc
Salem una mica els bolets i donem unes voltes
Quan ja quasi be estiguin cuits , i tirem el raig de conyac i flamegem
Un cop hagin absorbit el suc els bolets , retirem i enplatem.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rovellons i Pinetells flamejats

Enllaça aquesta recepta:

1118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!