Pastís de ceps
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de ceps ( també podeu fer-ho amb barreja de bolets)secs o congelats. Aquesta segona opció és més econòmica.
- Mitja dotzena d'ous
- 1 ceba
- 1 got de brou de verdures.
- 1 bon rajolí de vi ranci.
- Oli d'oliva
- sal i pebre al gust
6 racions
Elaboració
Picar la ceba ben petita i sofregir-la en una paella amb oli. Quan ja és transparent afegir-hi els ceps (o la barreja de bolets) tallats petits. Un aneu remenant i ho teniu a foc baixet una mitja hora.
Al got de la batedora hi poseu el brou, el vi ranci, els ous i la meitat del sofregit dels ceps i en feu un puré. Hi barregeu l'altra meitat de ceps a trossets i ho barregeu bé.
En un motlle de silicona untat amb una mica d'oli s'hi aboca la barreja i es posa al forn, al bany maria una mitja hora.
Es desemmotlla en fred.
1h
Notes
Es pot servir acompanyat de la salsa que més us agradi, amb una amanida, o amb unes senzilles torrades.
Si feu servir els ceps secs enlloc del brou vegetal feu servir l'aigua d'hidratar-los.
Etiquetes:
Interesat Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????