Pastís de ceps

Ingredients

  • 1 kg de ceps ( també podeu fer-ho amb barreja de bolets)secs o congelats. Aquesta segona opció és més econòmica.
  • Mitja dotzena d'ous
  • 1 ceba
  • 1 got de brou de verdures.
  • 1 bon rajolí de vi ranci.
  • Oli d'oliva
  • sal i pebre al gust

6 racions

Elaboració

Picar la ceba ben petita i sofregir-la en una paella amb oli. Quan ja és transparent afegir-hi els ceps (o la barreja de bolets) tallats petits. Un aneu remenant i ho teniu a foc baixet una mitja hora.
Al got de la batedora hi poseu el brou, el vi ranci, els ous i la meitat del sofregit dels ceps i en feu un puré. Hi barregeu l'altra meitat de ceps a trossets i ho barregeu bé.
En un motlle de silicona untat amb una mica d'oli s'hi aboca la barreja i es posa al forn, al bany maria una mitja hora.
Es desemmotlla en fred.

1h

Notes

Es pot servir acompanyat de la salsa que més us agradi, amb una amanida, o amb unes senzilles torrades.

Si feu servir els ceps secs enlloc del brou vegetal feu servir l'aigua d'hidratar-los.

Per


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: