Suquet de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: delta del ebre
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva
- 1 cabeça d'alls pelats
- 2 tomàquets madurs
- 4 carxofes
- 4 patates tendres
- 600grs de cues de rap
- 600grs de lenguado
- 1 litre de brou de peix
- Julivert
- Sal i farina
- Pebre roig
4 racions
Elaboració
Possem un dit d'oli d'oliva a la cassola i afegim els alls pelats.
Ho deixem al foc fins que l'all s'hagi daurat
Afegim llavors el tomáquet,que previament em pelat i triturat, la
patata tallada a fulls d'un centimetre de gruix aproximadament
i els cors de les carxofes tallades a quatre parts. Tot aixó ho
deixarem sofregir durant 2 minuts. Tot seguit tirarem mitga cullereta
de pebre roig i ho cobrirem tot amb el brou de peix que em tingut al
foc durant uns minuts. Deixarem que bulli durant deu minuts
Seguidament incorporarem el rap i el llenguado deixant-los deu minuts més
Transcorregut el temps de cocció adobarem amb sal i una cullerada de farina
dissolta en un got d'aigua per espessir la salsa. Deixarem fer el xup-xup
uns minuts més
Finalment decorarem la cassola de suquet amb julivert picat i ja ho podrem
servir a taula
Notes
l'aigua per dissol-dre la farina per espessir te que se freda
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim