Suquet de cues de rap
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 cuetes de rap
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pastenaga mitjana
- 1 tomaca petita
- 3 patates mitjanes
- 2 alls
- 1 copeta de vi blanc
- 2 fulles de llorer - julivert
- Sal- pebre
- 1/4 l. d'oli d'oliva
- 1/2 l. de fumet de peix
4 racions
Elaboració
Enfarinar les cuetes de rap, fregir-les i reservar-les.
Pelar les patates i deixar-les dins d'aigua perque no es tornin fosques.
Trinxar la ceba, el porro, la pastenaga, la tomaca i els alls. Fer un sofregit a foc lent amb la ceba, el porro,la pastenaga i les fulles de llorer senceres. Quan estigui daurat, afegir els alls i el julivert trinxats molt petits, les patates escantonades i el vi. Deixar reduïr una mica. Incorporar les cuetes de rap i el fumet de peix. Salpebar al gust. Deixar-ho coure a foc lent fins que les patates estiguin toves.
35min
Notes
Per qui ho vulgui més picant, al final de la cocció, es pot afegir 2 cullerades d'all-i-oli negat.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5289 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...