Suquet de cues de rap
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 cuetes de rap
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pastenaga mitjana
- 1 tomaca petita
- 3 patates mitjanes
- 2 alls
- 1 copeta de vi blanc
- 2 fulles de llorer - julivert
- Sal- pebre
- 1/4 l. d'oli d'oliva
- 1/2 l. de fumet de peix
4 racions
Elaboració
Enfarinar les cuetes de rap, fregir-les i reservar-les.
Pelar les patates i deixar-les dins d'aigua perque no es tornin fosques.
Trinxar la ceba, el porro, la pastenaga, la tomaca i els alls. Fer un sofregit a foc lent amb la ceba, el porro,la pastenaga i les fulles de llorer senceres. Quan estigui daurat, afegir els alls i el julivert trinxats molt petits, les patates escantonades i el vi. Deixar reduïr una mica. Incorporar les cuetes de rap i el fumet de peix. Salpebar al gust. Deixar-ho coure a foc lent fins que les patates estiguin toves.
35min
Notes
Per qui ho vulgui més picant, al final de la cocció, es pot afegir 2 cullerades d'all-i-oli negat.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.