Suquet de cues de rap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuetes de rap
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pastenaga mitjana
  • 1 tomaca petita
  • 3 patates mitjanes
  • 2 alls
  • 1 copeta de vi blanc
  • 2 fulles de llorer - julivert
  • Sal- pebre
  • 1/4 l. d'oli d'oliva
  • 1/2 l. de fumet de peix

4 racions

Elaboració

Enfarinar les cuetes de rap, fregir-les i reservar-les.
Pelar les patates i deixar-les dins d'aigua perque no es tornin fosques.
Trinxar la ceba, el porro, la pastenaga, la tomaca i els alls. Fer un sofregit a foc lent amb la ceba, el porro,la pastenaga i les fulles de llorer senceres. Quan estigui daurat, afegir els alls i el julivert trinxats molt petits, les patates escantonades i el vi. Deixar reduïr una mica. Incorporar les cuetes de rap i el fumet de peix. Salpebar al gust. Deixar-ho coure a foc lent fins que les patates estiguin toves.

35min

Notes

Per qui ho vulgui més picant, al final de la cocció, es pot afegir 2 cullerades d'all-i-oli negat.

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!