Costella de porc amb patacons

Ingredients

  • 2 costelles de porc trossejades
  • 500gr. de patacons o patates petites
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 2 culleradetes de pebre vermell
  • Sal, oli, i farigola o herbes aromàtiques

2 racions

Elaboració

Posar a bullir en una olla amb aigua i sal els patacons o pataquetes uns 8 mts. Escorrer l'aigua, refredar i pelar-les
Fregir la costella ben daurada. Reservar.
Picolar la ceba i els alls.
En una paella o cassola sofregir la ceba, a mitja cocció afegir l'all i la sal.
Quan la ceba estigui a punt afegir les pataquetes i el pebre vermell i les herbes aromàtiques. Remenar bé.
Afegir la costella i seguir remenant 1 minut més. Retirar del foc. Servir

45min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: