Costella de porc amb patacons
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 costelles de porc trossejades
- 500gr. de patacons o patates petites
- 1 ceba
- 2 alls
- 2 culleradetes de pebre vermell
- Sal, oli, i farigola o herbes aromàtiques
2 racions
Elaboració
Posar a bullir en una olla amb aigua i sal els patacons o pataquetes uns 8 mts. Escorrer l'aigua, refredar i pelar-les
Fregir la costella ben daurada. Reservar.
Picolar la ceba i els alls.
En una paella o cassola sofregir la ceba, a mitja cocció afegir l'all i la sal.
Quan la ceba estigui a punt afegir les pataquetes i el pebre vermell i les herbes aromàtiques. Remenar bé.
Afegir la costella i seguir remenant 1 minut més. Retirar del foc. Servir
45min
Etiquetes: Carns Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2671 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.