Costella de porc amb patacons
Ingredients
- 2 costelles de porc trossejades
- 500gr. de patacons o patates petites
- 1 ceba
- 2 alls
- 2 culleradetes de pebre vermell
- Sal, oli, i farigola o herbes aromàtiques
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posar a bullir en una olla amb aigua i sal els patacons o pataquetes uns 8 mts. Escorrer l'aigua, refredar i pelar-les
Fregir la costella ben daurada. Reservar.
Picolar la ceba i els alls.
En una paella o cassola sofregir la ceba, a mitja cocció afegir l'all i la sal.
Quan la ceba estigui a punt afegir les pataquetes i el pebre vermell i les herbes aromàtiques. Remenar bé.
Afegir la costella i seguir remenant 1 minut més. Retirar del foc. Servir
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						Carns
 
						Etiquetes: 
						Carns  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3014 visites.
 3014 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram