Carpaccio de peus de porc
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 peus de porc
- vinagre de xerès
- sal
- oli d’oliva verge extra
- pebre negre mòlt
- pebre negre en gra
- 1 ceba mitjana
- 1 porro petit
- 1 pastanaga
- 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
En una olla, poseu-hi a bullir els peus de porc amb la ceba, el porro, la pastanaga, la fulla de llorer i uns grans de pebre. Deixeu-ho bullir entre 2 h i 2 h 15 min. Amb l`olla de presio mes rapid. Quan els peus estiguin cuits, traieu-los de l’olla i desosseu-los, vigilant de no trencar-los gaire. Poseu la carn dels peus en un paper film, enrotlleu-lo bé i tibeu-lo com si volguéssiu fer-ne una botifarra grossa. Seguidament, poseu-ho a la nevera per tal que es refredi bé. Mentrestant, feu una vinagreta barrejant en un bol cinc parts d’oli d’oliva verge extra, una de vinagre de xerès, sal i pebre negre mòlt. Bateu-ho enèrgicament i reserveu-ho. Quan els peus de porc estiguin ben freds, traieu el paper film de la nevera i talleu-ne el contingut a làmines ben fines (com més fines, millor). Col•loqueu-les en un plat i poseu-hi per sobre la vinagreta
4h

Etiquetes:
Segon plat
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c