Carpaccio de peus de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 peus de porc
  • vinagre de xerès
  • sal
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre negre mòlt
  • pebre negre en gra
  • 1 ceba mitjana
  • 1 porro petit
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla de llorer

4 racions

Elaboració

En una olla, poseu-hi a bullir els peus de porc amb la ceba, el porro, la pastanaga, la fulla de llorer i uns grans de pebre. Deixeu-ho bullir entre 2 h i 2 h 15 min. Amb l`olla de presio mes rapid. Quan els peus estiguin cuits, traieu-los de l’olla i desosseu-los, vigilant de no trencar-los gaire. Poseu la carn dels peus en un paper film, enrotlleu-lo bé i tibeu-lo com si volguéssiu fer-ne una botifarra grossa. Seguidament, poseu-ho a la nevera per tal que es refredi bé. Mentrestant, feu una vinagreta barrejant en un bol cinc parts d’oli d’oliva verge extra, una de vinagre de xerès, sal i pebre negre mòlt. Bateu-ho enèrgicament i reserveu-ho. Quan els peus de porc estiguin ben freds, traieu el paper film de la nevera i talleu-ne el contingut a làmines ben fines (com més fines, millor). Col•loqueu-les en un plat i poseu-hi per sobre la vinagreta

4h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!