Carpaccio de carbassó i xampinyons

Ingredients

  • Carbassó (dels tendres, els que tenen la pell verd clar)
  • Xampinyons
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada mostassa (diafana estragon LOUIT)
  • Unes gotes de suc de llimona
  • 2 cullerades de pinyons
  • Un pols de sal

4 racions

Utensilis

Màquina de tallar embotits o un ganivet de fulla ben esmolada i molta paciència per tallar ben prim!

Elaboració

Fregim en una paella, amb molt poc oli, els pinyons, només una miqueta perquè agafin color. Els reservem.
Tallem amb la màquina tallafiambres el carbassó a rodanxes molt fines, gairebé transparents. Fem el mateix amb els xampinyons que haurem netejat amb un drap.
Posem en un plat una capa de rodanxes de carbassó, una de xampinyons, una de carbassó i una de xampinyons. Cada capa la salem una mica. Quan ho tenim muntat hi tirem unes gotetes de suc de llimona i ho deixem.
Mentrestant fem la vinagreta: dos dits d'oli, la mostassa i una mica de sal al bol de la TMX a V3, 10 segons, els tres últims segons s'hi posen els pinyons.
Aquesta vinagreta la tirem al damunt del carpaccio un parell d'hores abans de menjar perquè es confiti una mica.
S'hi poden posar escames de formatge parmesà (jo no n'hi vaig posar)

20min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: