Pa de pessic

Ingredients

  • 6ous sencers de gallina
  • 150g de sucre
  • 200g de farina

8 racions

Elaboració

Preescalfar el forn a 200º
Batre els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegiu-hi un polsim de sal que us ajudarà).
Després posar-hi la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparar un motlle amb oli i farina perquè no s'enganxi.
Abocar-hi la massa i posar-lo al forn uns 20 minuts.

Notes

Ara que s'acosta la temporada de mones podem començar a practicar el pa de pessic!
Si veieu que per si mateix no us puja prou us podeu ajudar afegint a la massa mig sobret de llevat químic, és una "trampeta" que a vegades ens pot solventar el que les clares no hagin pujat prou fortes!!

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: