Cake salat d' espàrrecs, tomàquet i mozzarella

Ingredients

  • 3ous
  • 150g de farina
  • 1 sobre llevat en pols
  • 100cc d'oli d'oliva
  • 125cc de llet
  • 100g de formatge ratllat
  • 200g de mozzarella
  • 4 tomacons de penjar
  • 8 espàrrecs verds tendres
  • sal i pebre

6 racions

Elaboració

Posar en una paella amb una miqueta d'oli els espàrrecs tallats a foc ben baixet.
Escaldar els tomàquets, pelar-los tallar-los a daus i afegir-los als espàrrecs. Quan ja estigui cuit retirar-ho del foc i deixar-ho refredar. Una vegada estigui fred afegir-hi la mozzarella tallada a daus.
A banda, amb la batedora barrejar els ous i la farina barrejada amb el llevat, afegir-hi la llet i l'oli, al final el formatge ratllat. Amb cura barrejar-ho amb els espàrrecs, el tomàquet i la mozzarella i posar-ho en un motlle que haureu preparat untant-lo amb unamiqueta d'oli i pa ratllat.
Ho posareu al forn que ja tindreu calent a 180º una mitja hora.

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola DOlça, guapa tu

que bona anotada queda per provar-la, nyam nyam...
mil petonets Susanna

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: