Cake salat d' espàrrecs, tomàquet i mozzarella
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
Ingredients
- 3ous
- 150g de farina
- 1 sobre llevat en pols
- 100cc d'oli d'oliva
- 125cc de llet
- 100g de formatge ratllat
- 200g de mozzarella
- 4 tomacons de penjar
- 8 espàrrecs verds tendres
- sal i pebre
6 racions
Elaboració
Posar en una paella amb una miqueta d'oli els espàrrecs tallats a foc ben baixet.
Escaldar els tomàquets, pelar-los tallar-los a daus i afegir-los als espàrrecs. Quan ja estigui cuit retirar-ho del foc i deixar-ho refredar. Una vegada estigui fred afegir-hi la mozzarella tallada a daus.
A banda, amb la batedora barrejar els ous i la farina barrejada amb el llevat, afegir-hi la llet i l'oli, al final el formatge ratllat. Amb cura barrejar-ho amb els espàrrecs, el tomàquet i la mozzarella i posar-ho en un motlle que haureu preparat untant-lo amb unamiqueta d'oli i pa ratllat.
Ho posareu al forn que ja tindreu calent a 180º una mitja hora.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1810 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????