Camembert fregit amb melmelada de tomĂ quet

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 formatge camembert, maizena, 2 ous, pa ratllat i oli d'oliva.
  • MELMELADA DE TOMÀQUET : 1 quilo de tomĂ quets madurs, 750 grams de sucre i el suc d'una llimona. Per donar-li mĂ©s sabor i perfum, pots afegir un clau d'espĂšcia.

4 racions

ElaboraciĂł

El primer que farem serĂ  dividir el Camembert en porcions, 8 seran suficients. DesprĂ©s passem les porcions per maizena, ou i pa ratllat, per aquest ordre. En general n'hi hauria prou amb aixĂČ, perĂČ jo li dono un segon empanat per evitar que surti el formatge fos a l'oli calent. AixĂ­ tornem a passar per ou i pa ratllat les porcions de formatge. Tot seguit posem l'oli a escalfar, i quan aquest ben calent tirem les porcions de formatge. No haurien d'estar mĂ©s d'un minut entre les dues cares. MĂ©s temps faria que sortĂ­s el formatge i l'oli podria esquitxar, d'aixĂČ que Ă©s molt important que tinguem l'oli ben calent. Finalment escorreu bĂ© les porcions de formatge fregit sobre un paper de cuina per eliminar excessos de greix.
MERMELADA DE TOMAQUET Escalda els tomĂ quets en aigua bullint durant 30 segons, s'escorre i pela'ls. A continuaciĂł talla'ls per la meitat i retira les llavors. Diposita la polpa dels tomĂ quets en una cassola de fang. S'empolvora amb el sucre i rega amb el suc de llimona. A continuaciĂł deixa-ho reposar a la nevera durant 12 hores. Passat aquest temps afegeix el clau d'espĂšcia i posa la cassola al foc, coent molt lentament i remenant sovint utilitzant una cullera de fusta. El temps de cocciĂł necessari Ă©s de 50 minuts. Ara has de retirar el clau i anar disposant la melmelada en els pots (esterilitzats) prĂšviament preparats.

30min

Notes

Per evitar que el formatge surti fora del empanat quan s'estĂ  fregint Ă©s ficar-ho al congelador durant almenys 30 minuts abans, a mĂ©s del doble arrebossat. El formatge Camembert fregit amb melmelada de tomĂ quet Ă©s una tapa i aperitiu ideal, se serveix calent quan encara el formatge esta fos a l'interior. L'elaboraciĂł de la melmelada de tomĂ quet Ă©s molt fĂ cil, nomĂ©s al final heu d'afegir l'orenga. Com tots sabem, l'abundĂ ncia de fruites o hortalisses es produeix durant l'estiu, i Ă©s el millor moment per realitzar la melmelada que mĂ©s t'agradi per consumir durant l'any. La pots fer del que vulguis, perĂČ avui et proposem la melmelada de tomĂ quet. És ideal prendre en l'esmorzar amb unes torrades amb formatge fresc o d'untar. TambĂ© pots utilitzar-la per amanir carns amb sabors agredolces.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Camembert fregit amb melmelada de tomĂ quet

Enllaça aquesta recepta:

657 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
GrĂ cies Joan c, el camembert l'he mejat igual, perĂČ amb melmelada de maduixa....el provarĂ© amb la de tomata. !!!GrĂ cies!!!
Àngels FernĂĄndez GuillĂ©n diu:
Molt bona idea aixĂČ d'arrebossar el formatge dues vegades. Jo tambĂ© el tastarĂ© amb la melmelada de tomĂ quet.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!