 
						Gambes amb salsa cremosa de safrà i arròs
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Risotto
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 8 gambes (vermelles)
- ½ culleradeta de Sambal Oelek
- ½ dl de vi blanc
- 1/2 pastilla de brou vegetal
- 2 culleradetes de salsa de soja
- 1 culleradeta de farina de blat
- 2 bossetes de safrà (mòlt)
- 1 ceba petita
- 1 cullerada de mantega
- 250 ml de crema per cuinar
- 400 grams d'arròs per risotto
- Oli d’oliva
- Sal i pebre per a condimentar.
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Cuina l’arròs en aigua salada segons les instruccions del paquet. 
Pica finament la meitat de ceba i deixar de banda.
Col·loca les 8 gambes en un bol petit. 
Afegeix 2 culleradetes de salsa de soja i ½ culleradeta de Sambal Oelek, condimenta amb sal i pebre i barreja bé. 
Escalfa una mica d’oli d’oliva en una paella i salta breument les gambes marinades i deixa de banda.
Fon ½ culleradetes de mantega a la mateixa paella i cou la ceba picada. 
Desglaça amb ½ dl de vi blanc.
Afegeix ½ pastilla de brou de verdures i les 2 bossetes de safrà. 
Agrega 250 ml de crema de cuina, 1 culleradeta de maizena i deixa bullir.
Afegeix les gambes de nou a la salsa i deixar escalfar breument. 
Serveix l’arròs cuit amb la salsa i les gambes abans que es refredin.
Él safra és picant, és aromàtic i sobretot conegut pel seu color porpra.
														
Notes
Él safra és picant, és aromàtic i sobretot conegut pel seu color porpra.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2919 visites.
 2919 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 90 min.
 90 min. Carns
 Carns Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram