Conill amb samfaina
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill d'un quilo i mig
- 2 pebrots vermells
- 6 tomàquets vermells grossos
- 1 carbassó gros
- 1 albergínia grossa
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- oli
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es talla el conill en vuit trossos i es sala. Es posa en una cassola de fang amb una mica d'oli, és rosseja a foc viu i es reserva.
Daurar a la mateixa cassola la ceba tallada a mitges llunes, els pebrots tallas a tires i els grans d'all ben trinxats. Un cop sofregit, afegir-hi els tomàquets i el carbassó tallats a daus deixant-ho coure tot junt una bona estona molt poc a poc.
Mentrestant, peleu les albergínies, talleules en trossos i fregiu-les en una paella. Escorreu-les bé d'oli i incorporeu-les a la cassola juntament amb els talls de conill fregits.
Abocar-hi un got d'aigua, rectificar de sal i pebre, i deixar-ho coure molt lentament durant una hora més o menys.
1h 10min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2265 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies