Conill amb samfaina

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 conill d'un quilo i mig
  • 2 pebrots vermells
  • 6 tomĂ quets vermells grossos
  • 1 carbassĂł gros
  • 1 albergĂ­nia grossa
  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • oli
  • sal i pebre

4 racions

ElaboraciĂł

Es talla el conill en vuit trossos i es sala. Es posa en una cassola de fang amb una mica d'oli, ĂŠs rosseja a foc viu i es reserva.
Daurar a la mateixa cassola la ceba tallada a mitges llunes, els pebrots tallas a tires i els grans d'all ben trinxats. Un cop sofregit, afegir-hi els tomĂ quets i el carbassĂł tallats a daus deixant-ho coure tot junt una bona estona molt poc a poc.
Mentrestant, peleu les albergĂ­nies, talleules en trossos i fregiu-les en una paella. Escorreu-les bĂŠ d'oli i incorporeu-les a la cassola juntament amb els talls de conill fregits.
Abocar-hi un got d'aigua, rectificar de sal i pebre, i deixar-ho coure molt lentament durant una hora mĂŠs o menys.

1h 10min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill amb samfaina

Enllaça aquesta recepta:

1296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!