Conill amb samfaina

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill d'un quilo i mig
  • 2 pebrots vermells
  • 6 tomàquets vermells grossos
  • 1 carbassó gros
  • 1 albergínia grossa
  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • oli
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Es talla el conill en vuit trossos i es sala. Es posa en una cassola de fang amb una mica d'oli, és rosseja a foc viu i es reserva.
Daurar a la mateixa cassola la ceba tallada a mitges llunes, els pebrots tallas a tires i els grans d'all ben trinxats. Un cop sofregit, afegir-hi els tomàquets i el carbassó tallats a daus deixant-ho coure tot junt una bona estona molt poc a poc.
Mentrestant, peleu les albergínies, talleules en trossos i fregiu-les en una paella. Escorreu-les bé d'oli i incorporeu-les a la cassola juntament amb els talls de conill fregits.
Abocar-hi un got d'aigua, rectificar de sal i pebre, i deixar-ho coure molt lentament durant una hora més o menys.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1353 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!