Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 g de favetes desgranades
- 150 g de pèsols desgranats congelats
- 2 cebes tendres
- 150 ml de brou de verdures
- 1 botifarra negra
- 2 tires de cansalada viada
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
En una paella gran hi posem una mica d'oli i hi saltem la cansalada viada tallada a trossets.
Quan està daurada la reservem.
Piquem bé les cebes tendres, i les tirem a la paella on hem fregit la cansalada viada, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 15 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afegim els dauets de botifarra negra i la cansalada viada reservada a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies