Trinxat de verdures amb botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 ració de mongets bullits
- 1 ració de patata bullida
- 1 ració de bleda bullida
- 1 llesca de botifarra negra
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
- 2 cullerades soperes de vi ranci
1 racions
Elaboració
Primer de tot hem de tenir les verdures bullides i escorregudes
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant en un bol i posem la patata i la bleda tallat a trossos i seguidament i barregem els mongets
Agafem la llesca de botifarra negra i la tallem a trossos petits
Un cop calent el oli tirem les verdures a la paella i les rossegem una mica
Ara afegim la botifarra i el vi ranci i salem al nostre gust
Donem unes voltes per evaporar el vi ranci i anem per feina.
30min
Etiquetes:
Botifarra Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.