Trinxat de crestats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bou - Una cabra - Unes fulles de llorer- Uns grans de pebre negre- Un pols de sal- Un raig de vi blanc- Un farcell d'herbes aromàtiques-

2 racions

Utensilis

Una olla, una escorredora, un bol i un ganivet de cuina petit.

Elaboració

Posem els crestats al foc amb una olla amb aigua i la resta de ingredients . Ho fem bullir uns minuts fins que veiem que la clova els agafa color . Un cop això , retirem els crestats de la olla i els deixem refredar. Un cop refredats , els retirem la clova i en reservem tota la carn . Ho posem en un bol i estarà a punt de servir . Si ho preferim podem acompanyar amb un enciam o escarola , inclús amb una maionesa o salsa rosa.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Enric Mangas diu:
Jordi, ens agrada la teva recepta, però tenim el dubte de què són exactament els crestats. Són crustacis? O sigui el bou de mar i la cabra (de mar)? Gràcies!!
Jordi Bosch Negre diu:
Exactament, son els crustacis, que aquí a l´Empordà alguna gent, en diem crestats.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!