Trinxat de crestats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un bou - Una cabra - Unes fulles de llorer- Uns grans de pebre negre- Un pols de sal- Un raig de vi blanc- Un farcell d'herbes aromàtiques-
2 racions
Utensilis
Una olla, una escorredora, un bol i un ganivet de cuina petit.
Elaboració
Posem els crestats al foc amb una olla amb aigua i la resta de ingredients . Ho fem bullir uns minuts fins que veiem que la clova els agafa color . Un cop això , retirem els crestats de la olla i els deixem refredar. Un cop refredats , els retirem la clova i en reservem tota la carn . Ho posem en un bol i estarà a punt de servir . Si ho preferim podem acompanyar amb un enciam o escarola , inclús amb una maionesa o salsa rosa.
1h
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.