Trinxat de crestats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bou - Una cabra - Unes fulles de llorer- Uns grans de pebre negre- Un pols de sal- Un raig de vi blanc- Un farcell d'herbes aromàtiques-
2 racions
Utensilis
Una olla, una escorredora, un bol i un ganivet de cuina petit.
Elaboració
Posem els crestats al foc amb una olla amb aigua i la resta de ingredients . Ho fem bullir uns minuts fins que veiem que la clova els agafa color . Un cop això , retirem els crestats de la olla i els deixem refredar. Un cop refredats , els retirem la clova i en reservem tota la carn . Ho posem en un bol i estarà a punt de servir . Si ho preferim podem acompanyar amb un enciam o escarola , inclús amb una maionesa o salsa rosa.
1h
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.