Crema de porro

Ingredients

  • 750 grams de porro-500 grams de patata-3 grans d'all- 100ml de vi blanc-1 brot de farigola- 1 fulla de llorer- 1 litre d'aigua- 2 cullerades d'oli d'oliva- 1 pols de sal-

4 racions

Utensilis

Una olla grossa i un tur-mix.

Elaboració

Netejar i picar els porros. Pelar i trossejar les patates i els alls. Escalfar l'oli en una olla i enrossir-hi els alls. Afegir els porros i salar-ho.Afegir el vi blanc. Incorporar-hi l'aigua i, al primer bull, abaixar el foc i deixar-ho coure uns 15 minuts. Afegir les patates i coure-ho 20 minuts més. Després triturem tot amb un tur-mix i estarà a punt de menjar.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: