Crema de porro
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de porro-500 grams de patata-3 grans d'all- 100ml de vi blanc-1 brot de farigola- 1 fulla de llorer- 1 litre d'aigua- 2 cullerades d'oli d'oliva- 1 pols de sal-
4 racions
Utensilis
Una olla grossa i un tur-mix.
Elaboració
Netejar i picar els porros. Pelar i trossejar les patates i els alls. Escalfar l'oli en una olla i enrossir-hi els alls. Afegir els porros i salar-ho.Afegir el vi blanc. Incorporar-hi l'aigua i, al primer bull, abaixar el foc i deixar-ho coure uns 15 minuts. Afegir les patates i coure-ho 20 minuts més. Després triturem tot amb un tur-mix i estarà a punt de menjar.
45min
Etiquetes:
Crema Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.