Espàrrecs verds i blancs gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Espàrrecs verds i blancs frescos -Formatge ratllat-Mantega-Aigua-Sal-
2 racions
Utensilis
Una olla i una plata de forn.
Elaboració
Primer de tot bullim els espàrrecs per separat amb aigua i sal durant 20 minuts. Un cop cuits o escorreguts , els col·loquem en una plata de forn alternant un de cada color .Esplovorem per sobre de formatge ratllat i mantega a culleretes. Ho posem a gratinar i ja estarà llest.
45min
Etiquetes:
Espàrrecs Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.