Arròs de pop y gambes
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Facil
						
						
Ingredients
- 4 gambes per persona
- 1 pop mediano
- 1 seba
- 2 tomates madures
- 2 grand de all, julivert, colorant, oli de oliva un chorret de vi blanc.
- 450 gr de arròs extra de les terres del ebre (millor bomba)
- Caldo de peix
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paellera grand
Elaboració
							Posaren el oli a la paella, posem les gambes i les doren un pelin, posen el pop i el sofreixin per que solte tot el gustet.
Agregen lo sofreixin de la ceba, la tomata el all i julivert tot rallat o triturat, el dixen sofreixim una bona estoneta a foc minim, com mes sofreixit mes bo quedará, posen el arros i tambe el sofreixin que quede doradet, posen el vi, el dixen que se evapore, tirem lo caldo calent i el dixen coure al nostre gust, a mi mes aviat duret.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						Paella  Arros
 
						Etiquetes: 
						Paella  Arros  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6212 visites.
 6212 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Paella
 Paella Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram