Arròs de pop y gambes

Ingredients

  • 4 gambes per persona
  • 1 pop mediano
  • 1 seba
  • 2 tomates madures
  • 2 grand de all, julivert, colorant, oli de oliva un chorret de vi blanc.
  • 450 gr de arròs extra de les terres del ebre (millor bomba)
  • Caldo de peix

4 racions

Utensilis

Una paellera grand

Elaboració

Posaren el oli a la paella, posem les gambes i les doren un pelin, posen el pop i el sofreixin per que solte tot el gustet.
Agregen lo sofreixin de la ceba, la tomata el all i julivert tot rallat o triturat, el dixen sofreixim una bona estoneta a foc minim, com mes sofreixit mes bo quedará, posen el arros i tambe el sofreixin que quede doradet, posen el vi, el dixen que se evapore, tirem lo caldo calent i el dixen coure al nostre gust, a mi mes aviat duret.

45min

Per


Recepta de cuina de Arròs de pop y gambes
per Charo
Recepta de cuina de Arròs de pop y gambes
per Charo
Recepta de cuina de Arròs de pop y gambes
La foto acabada, no ha pogut ser hi habia gana
per Charo

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapo aquest arròs . Ja m´agradaria tastar-lo tambè.Te molt bona pinta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: