Arròs de cabra (de mar)

Ingredients

  • 1 cabra
  • Arròs
  • Pèsols
  • Cansalada magra
  • Cebes
  • Alls
  • Pebrot vermell
  • Tomata madur
  • Fume't de peix
  • Oli
  • Safra
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  •  

Per al fume't:

  • Aigua
  • Caps de peix
  • Carrota
  • Api
  • Ceba
  • Sal

Utensilis

Una olla grossa pel fume't, una cullera de fusta per remenar, una cassola per fer l'arròs i un morter per la picada.

Elaboració

Preparem primer de tot el fume't de peix amb els seus ingredients, una mitja hora al foc a partir del primer bull. El colem i el reservem.
En una cassola de terrissa, sofregim ceba i dos grans d'all picats ben fins.
Incorporem després la cansalada daus petits i, quant sigui rossa, incorporem tomata ratllat. Tastem el sofregit i afegim una mica de sucre, per evitar que sigui acid.
A continuació, afegim la cabra tallada a trossos, aprofitant be tot el seu suc; i després afegim el pebrot vermell a tires ben petites i els pèsols, i deixem coure ben a poc a poc.
Quant el pebrot sigui cuit, afegim l'arrós, ho barregem be amb el sofregit  i després afegim el fume't de peix  ben calent.
Mentrestant això sens va coent, fem una picada amb: un all i un brins de safrà. La posarem a la cassola quant falti cinc minuts per acabar la cocció.
Donarem una sacsejada a la cassola i la treure'm del foc uns instants a reposar abans de servir.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5316 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!