Arròs de cabra (de mar)
Categoria:
Arrossos i pastes
Ingredients
- 1 cabra
- Arròs
- Pèsols
- Cansalada magra
- Cebes
- Alls
- Pebrot vermell
- Tomata madur
- Fume't de peix
- Oli
- Safra
- Julivert
- Sal
- Pebre
Per al fume't:
- Aigua
- Caps de peix
- Carrota
- Api
- Ceba
- Sal
Utensilis
Una olla grossa pel fume't, una cullera de fusta per remenar, una cassola per fer l'arròs i un morter per la picada.
Elaboració
Preparem primer de tot el fume't de peix amb els seus ingredients, una mitja hora al foc a partir del primer bull. El colem i el reservem.
En una cassola de terrissa, sofregim ceba i dos grans d'all picats ben fins.
Incorporem després la cansalada daus petits i, quant sigui rossa, incorporem tomata ratllat. Tastem el sofregit i afegim una mica de sucre, per evitar que sigui acid.
A continuació, afegim la cabra tallada a trossos, aprofitant be tot el seu suc; i després afegim el pebrot vermell a tires ben petites i els pèsols, i deixem coure ben a poc a poc.
Quant el pebrot sigui cuit, afegim l'arrós, ho barregem be amb el sofregit i després afegim el fume't de peix ben calent.
Mentrestant això sens va coent, fem una picada amb: un all i un brins de safrà. La posarem a la cassola quant falti cinc minuts per acabar la cocció.
Donarem una sacsejada a la cassola i la treure'm del foc uns instants a reposar abans de servir.
1h 30min
Etiquetes:
Arròs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.