Arròs amb bacallà

Ingredients

  • 3 cebes
  • 3 dents d'all
  • 1 tomata madura
  • 150 gr d'arròs
  • 40 ml d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 branca d'api
  • 3 fils de safrà
  • 1 litre de caldo de peix

4 racions

Utensilis

Una cassola
Una cullera de fusta

Elaboració

Pela les verdures i picales finament.
Sofregeix en una cassola amb un fons d'oli la ceba
Quan es dori lleugerament, afegeix els alls, l'api i la tomata
Deixa coure 3 minuts
Afegeix el pebre vermell, el caldo i el safrà
Comprova el punt de sal i deixa coure tapat durant 15 minuts
Afegeix l'arros, el bacallà a trossos i rectifica de sal
Continua la cocció sense tapar fins que el gra estigui tendre
Treu del foc, tapa amb un drap la cassola i deixa reposar 5 minuts
Llest per servir

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Ramona Riera diu:
Hola Merce aquesta recepte m'agradat molt.
Maria sala prat diu:
HOLA MERCE M'AGRADAT MOLT LA TEVA RECEPTA
Flora Martinez diu:
Hem semble un plat molt ben elaborat i molt bò el probare de fer
Maria cami diu:
Hola Merce m'agradat molt la teva recepta,ets una bona cuinera
Carme i merce diu:
hem rebut els vostres missatges i estem molt contentes de la vostra resposta
Roser Tolsau Jose diu:
Hola Mercè, la recepta m,agrada molt, però i trobo a faltar la quantitat de bacallà.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!