Arròs amb bacallà
Ingredients
- 3 cebes
- 3 dents d'all
- 1 tomata madura
- 150 gr d'arròs
- 40 ml d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 branca d'api
- 3 fils de safrà
- 1 litre de caldo de peix
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola
Una cullera de fusta
Elaboració
							Pela les verdures i picales finament.
Sofregeix en una cassola amb un fons d'oli la ceba
Quan es dori lleugerament, afegeix els alls, l'api i la tomata
Deixa coure 3 minuts
Afegeix el pebre vermell, el caldo i el safrà
Comprova el punt de sal i deixa coure tapat durant 15 minuts
Afegeix l'arros, el bacallà a trossos i rectifica de sal
Continua la cocció sense tapar fins que el gra estigui tendre
Treu del foc, tapa amb un drap la cassola i deixa reposar 5 minuts
Llest per servir
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						La Segarra  Torrefeta
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  Torrefeta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9298 visites.
 9298 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram