Arròs caldós amb formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 grs d'arròs-50grs de parmesà en pols- Un pols de sal- Unes gotes d'oli- Un pols de pebre -
2 racions
Utensilis
Un cassó i un estri de fusta per remenar.
Elaboració
Posem un cassó amb aigua lleugerament salada i amb unes gotes d'oli , al foc . Quan arrenqui el bull i tirem l'arròs. Passats uns cinc minuts i afegim el formatge i deixem coure la resta d'estona que li falti coure a l'arròs amb el cassó destapat. Anem remenat de tant en tant . Un cop cuit l'arròs , amb l'ajuda de una escumadora el posem a un plat fondo i posem una mica del suc de coure per sobre. Acabem el plat escampant pebre molt per sobre.
30min
Etiquetes:
Arròs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.