Arròs caldós amb formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grs d'arròs-50grs de parmesà en pols- Un pols de sal- Unes gotes d'oli- Un pols de pebre -
2 racions
Utensilis
Un cassó i un estri de fusta per remenar.
Elaboració
Posem un cassó amb aigua lleugerament salada i amb unes gotes d'oli , al foc . Quan arrenqui el bull i tirem l'arròs. Passats uns cinc minuts i afegim el formatge i deixem coure la resta d'estona que li falti coure a l'arròs amb el cassó destapat. Anem remenat de tant en tant . Un cop cuit l'arròs , amb l'ajuda de una escumadora el posem a un plat fondo i posem una mica del suc de coure per sobre. Acabem el plat escampant pebre molt per sobre.
30min
Etiquetes: Arròs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.