Arròs caldós amb formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs d'arròs-50grs de parmesà en pols- Un pols de sal- Unes gotes d'oli- Un pols de pebre -

2 racions

Utensilis

Un cassó i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Posem un cassó amb aigua lleugerament salada i amb unes gotes d'oli , al foc . Quan arrenqui el bull i tirem l'arròs. Passats uns cinc minuts i afegim el formatge i deixem coure la resta d'estona que li falti coure a l'arròs amb el cassó destapat. Anem remenat de tant en tant . Un cop cuit l'arròs , amb l'ajuda de una escumadora el posem a un plat fondo i posem una mica del suc de coure per sobre. Acabem el plat escampant pebre molt per sobre.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: