Arròs caldós amb formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs d'arròs-50grs de parmesà en pols- Un pols de sal- Unes gotes d'oli- Un pols de pebre -

2 racions

Utensilis

Un cassó i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Posem un cassó amb aigua lleugerament salada i amb unes gotes d'oli , al foc . Quan arrenqui el bull i tirem l'arròs. Passats uns cinc minuts i afegim el formatge i deixem coure la resta d'estona que li falti coure a l'arròs amb el cassó destapat. Anem remenat de tant en tant . Un cop cuit l'arròs , amb l'ajuda de una escumadora el posem a un plat fondo i posem una mica del suc de coure per sobre. Acabem el plat escampant pebre molt per sobre.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: