Arròs caldós amb formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs d'arròs-50grs de parmesà en pols- Un pols de sal- Unes gotes d'oli- Un pols de pebre -

2 racions

Utensilis

Un cassó i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Posem un cassó amb aigua lleugerament salada i amb unes gotes d'oli , al foc . Quan arrenqui el bull i tirem l'arròs. Passats uns cinc minuts i afegim el formatge i deixem coure la resta d'estona que li falti coure a l'arròs amb el cassó destapat. Anem remenat de tant en tant . Un cop cuit l'arròs , amb l'ajuda de una escumadora el posem a un plat fondo i posem una mica del suc de coure per sobre. Acabem el plat escampant pebre molt per sobre.

30min


Recepta de cuina de Arròs caldós amb formatge
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: