Fondue de formatge amb ceps
Categoria:
Altres
Típica de: França → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 grams de ceps
- 5 grans d'all
- 300 grams de formatge Comté
- 300 grams de formatge Beaufort
- 300 grans de formatge Gruyère suís
- 600 cl de vi blanc sec
- 10 grams de Maizena
- 6 cl de Kirsch
- 1gram de pebre negre en pols
- 1 gram de nou moscada molta
- 300 grams de pa tallat a daus
4 racions
Elaboració
Primer de tot tallem els ceps a trossos i els reservem.
Tallem els formatges a trossos i els ratllem.
Piquem els alls ben fins.
Posem els formatges i els alls en un bol i afegim la meitat del vi blanc i barregem be tot.
Posem un recipient al foc i aboquem el contingut del bol, anirem remenant i veurem que es desfà.
En aquest moment afegim la resta del vi .
Deixem a foc molt baix un moment i barregem el Kirsch amb la Maizena i aboquem al recipient del foc.
Deixem que es barregi be tot plegat i mantenim en calent.
Fregim els daus de pa .
Quan vulguem anar a menjar, afegim els ceps dintre de la fondue i servim ben calent.
La manera es pendre un tall de cep de dintre la fondue i acompanyar amb el pa fregit.
1h
Notes
Feu servir les quantitats exactes i surtirà una fondue de maravilla, és molt important.
Etiquetes: Fondue Formatges França Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.