Fondue de formatge amb ceps
Categoria:
Altres
Típica de: França → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 300 grams de ceps
- 5 grans d'all
- 300 grams de formatge Comté
- 300 grams de formatge Beaufort
- 300 grans de formatge Gruyère suís
- 600 cl de vi blanc sec
- 10 grams de Maizena
- 6 cl de Kirsch
- 1gram de pebre negre en pols
- 1 gram de nou moscada molta
- 300 grams de pa tallat a daus
4 racions
Elaboració
Primer de tot tallem els ceps a trossos i els reservem.
Tallem els formatges a trossos i els ratllem.
Piquem els alls ben fins.
Posem els formatges i els alls en un bol i afegim la meitat del vi blanc i barregem be tot.
Posem un recipient al foc i aboquem el contingut del bol, anirem remenant i veurem que es desfà.
En aquest moment afegim la resta del vi .
Deixem a foc molt baix un moment i barregem el Kirsch amb la Maizena i aboquem al recipient del foc.
Deixem que es barregi be tot plegat i mantenim en calent.
Fregim els daus de pa .
Quan vulguem anar a menjar, afegim els ceps dintre de la fondue i servim ben calent.
La manera es pendre un tall de cep de dintre la fondue i acompanyar amb el pa fregit.
1h
Notes
Feu servir les quantitats exactes i surtirà una fondue de maravilla, és molt important.
Etiquetes:
Fondue Formatges França
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2382 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.