Fondue de formatge amb ceps
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de:  França → Catalunya
 França → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 300 grams de ceps
- 5 grans d'all
- 300 grams de formatge Comté
- 300 grams de formatge Beaufort
- 300 grans de formatge Gruyère suís
- 600 cl de vi blanc sec
- 10 grams de Maizena
- 6 cl de Kirsch
- 1gram de pebre negre en pols
- 1 gram de nou moscada molta
- 300 grams de pa tallat a daus
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer de tot tallem els ceps a trossos i els reservem.
Tallem els formatges a trossos i els ratllem.
Piquem els alls ben fins.
Posem els formatges i els alls en un bol i afegim la meitat del vi blanc i barregem be tot.
Posem un recipient al foc i aboquem el contingut del bol, anirem remenant i veurem que es desfà.
En aquest moment afegim la resta del vi .
Deixem a foc molt baix un moment i barregem el Kirsch amb la Maizena i aboquem al recipient del foc.
Deixem que es barregi be tot plegat i mantenim en calent.
Fregim els daus de pa .
Quan vulguem anar a menjar, afegim els ceps dintre de la fondue i servim ben calent.
La manera es pendre un tall de cep de dintre la fondue i acompanyar amb el pa fregit.
														
 1h
 1h 
Notes
Feu servir les quantitats exactes i surtirà una fondue de maravilla, és molt important.
 Etiquetes: 
						Fondue  Formatges  França
 
						Etiquetes: 
						Fondue  Formatges  França  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4327 visites.
 4327 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram