Fondue de formatge amb ceps

Categoria:
Típica de: França → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de ceps
  • 5 grans d'all
  • 300 grams de formatge Comté
  • 300 grams de formatge Beaufort
  • 300 grans de formatge Gruyère suís
  • 600 cl de vi blanc sec
  • 10 grams de Maizena
  • 6 cl de Kirsch
  • 1gram de pebre negre en pols
  • 1 gram de nou moscada molta
  • 300 grams de pa tallat a daus

4 racions

Elaboració

Primer de tot tallem els ceps a trossos i els reservem.
Tallem els formatges a trossos i els ratllem.
Piquem els alls ben fins.
Posem els formatges i els alls en un bol i afegim la meitat del vi blanc i barregem be tot.
Posem un recipient al foc i aboquem el contingut del bol, anirem remenant i veurem que es desfà.
En aquest moment afegim la resta del vi .
Deixem a foc molt baix un moment i barregem el Kirsch amb la Maizena i aboquem al recipient del foc.
Deixem que es barregi be tot plegat i mantenim en calent.
Fregim els daus de pa .
Quan vulguem anar a menjar, afegim els ceps dintre de la fondue i servim ben calent.
La manera es pendre un tall de cep de dintre la fondue i acompanyar amb el pa fregit.

1h

Notes

Feu servir les quantitats exactes i surtirà una fondue de maravilla, és molt important.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!