Marennes al natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes quantes ostres Marennes- Una llimona- Un pols de pebre-
2 racions
Utensilis
Una escorredora, un plat per servir i un estri per obrir ostres.
Elaboració
Primer de tot obrim les ostres i els escorrem de la primera aigua que deixen anar, en principi és aigua de mar. Les reservem obertes en un plat una estona i veurem que fan altra cop una aigua, aquesta és la que ens interessa que mantingui, aquesta no és aigua de mar, és un suc que deixa anar la ostra un cop oberta i ens cal mantenir aquest suc. Un cop hagin reposat una estona les ostres, les mullem amb una mica de suc de llimona i amanim amb un xic de pebre negre molt.
30min
Notes
En principi , la Marenne és una clsse de ostra típica a França, jo la gent de per aquí la van a comprar al Bolú o a Perpinya. Si és vol també és poden servir amb els talls de llimona i ruixar-les just el moment de menjar , hi ha gent que ho prefereix així. Jo personalment m'agrada mes que reposin una mica amb la llimona.
Etiquetes: França Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.