Marennes al natural

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes quantes ostres Marennes- Una llimona- Un pols de pebre-

2 racions

Utensilis

Una escorredora, un plat per servir i un estri per obrir ostres.

Elaboració

Primer de tot obrim les ostres i els escorrem de la primera aigua que deixen anar, en principi és aigua de mar. Les reservem obertes en un plat una estona i veurem que fan altra cop una aigua, aquesta és la que ens interessa que mantingui, aquesta no és aigua de mar, és un suc que deixa anar la ostra un cop oberta i ens cal mantenir aquest suc. Un cop hagin reposat una estona les ostres, les mullem amb una mica de suc de llimona i amanim amb un xic de pebre negre molt.

30min

Notes

En principi , la Marenne és una clsse de ostra típica a França, jo la gent de per aquí la van a comprar al Bolú o a Perpinya. Si és vol també és poden servir amb els talls de llimona i ruixar-les just el moment de menjar , hi ha gent que ho prefereix així. Jo personalment m'agrada mes que reposin una mica amb la llimona.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: