Escopinyes saltades amb cigolet
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes quantes escopinyes fresques- Unes branques de cigolet- Un pols de sal- Una fulla de llorer- Uns grans de pebre negre- Un gra d'all-Un raig d'oli d'oliva-
1 racions
Utensilis
Un cassó,una escorredora,un plat i un ganivet de cuina.
Elaboració
Primer de tot rentem i escorrem les escopinyes. Les posem en un cassó amb aigua, un pols de sal,una fulla de llorer, uns grans de pebre negre i un gra d'all. Les fem coure fins que s'obrin totes. En aquest moment les escorrem be i les anem traient de la clova i les reservem en un plat. Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i un calent i tirem el cigolet a trossets i donem unes voltes i afegim les escopinyes i donem unes voltes i emplatem.
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.