Escopinyes saltades amb cigolet
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Unes quantes escopinyes fresques- Unes branques de cigolet- Un pols de sal- Una fulla de llorer- Uns grans de pebre negre- Un gra d'all-Un raig d'oli d'oliva-
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Un cassó,una escorredora,un plat i un ganivet de cuina.
Elaboració
							Primer de tot rentem i escorrem les escopinyes. Les posem en un cassó amb aigua, un pols de sal,una fulla de llorer, uns grans de pebre negre i un gra d'all. Les fem coure fins que s'obrin totes. En aquest moment les escorrem be i les anem traient de la clova i les reservem en un plat. Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i un calent i tirem el cigolet a trossets i donem unes voltes i afegim les escopinyes i donem unes voltes i emplatem.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2938 visites.
 2938 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram