Arròs a la cassola

Categoria:
Dificultat: Facil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams d'arrĂłs-Una sepia-Vuit gambes-Vuit escamarlans-Un litre de fume't o aigua-Dues tomates-Tres cebes-Un pols de sal-Un raig d'oli d'oliva-Vuit franquets- Dues tires de costellò de porc a trossos-Vuit talls de pollastre petits- Quatre salsitxes a trossos-200grams d'almejas- Un quart de kilo de musclos-
  •  

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda, una altra pel fumet i una cullera de fusta.

ElaboraciĂł

Posem la cassola de fer arrós al foc amb un raig d'oli i sofregim primer de tot la carn i la reservem en un plat ; seguidament sofregim les gambes, escamarlans i franquets, i reservem tambÊ. En el mateix oli que ha quedat a la cassola i sofregim tambÊ la sèpia neta a trossos i la reservem tambÊ .  DesprÊs seguim en la mateixa cassola i mateix oli ; farem un sofregit molt concentrat i confitat ; de ceba i tomata ; fins que ens quedi com una melmelada i fosc de color. Mentrestant obrirem al vapor els musclos i les almejas. Un cop tinguem el sofregit  fet , afegirem tota la carn al sofregit i la sèpia. Donarem unes voltes i afegirem fume't bullent o aigua bullent. En el moment que arrenqui el bull , afegirem l'arrós i remenarem una mica . Calcularem que nessessita uns vint minuts per estar llest; passats deu minuts de cocció i afegirem les gambes , els escamarlans, les almejas i els musclos. Provarem de sal i passats cinc minuts mes pararem el foc i deixarem reposar fora del foc uns cins minuts .

1h 30min

Notes

Com mÊs confitat feu el sofregit, mÊs color agafarà l'arròs.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Arròs a la cassola

Enllaça aquesta recepta:

14021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!