Magrana amb moscatell
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Magrana
- Sucre
- Moscatell
2 racions
Utensilis
Mà de morter
Elaboració
Per desgranar una magrana de manera fàcil, talleu-la per la meitat.
Agafeu un bol prou ample per deixar que caiguin els grans de la magrana.
Amb cada una de les meitats i aguantat-la amb la palma de la mà, piqueu la pell amb una mà de morter. Veureu com salten els grans ben nets de pell dins del bol.
Tireu una cullerada sopera de sucre (o al gust)
Afegiu un raig de Moscatell (al gust)
5min
Notes
Per qui tingui la pell molt sensible, heu de tenir en compte que el suc de la magrana taca molt la pell. Podeu fer servir guants de plàstic (com els que trobem a les fruiteries) o tipus cirugià.
Etiquetes:
Dolços Fruita Magrana Moscatell Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.