Magdalena de Colacao

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 125g de farina
  • 125g de sucre
  • Sucre aromatitzat de vainilla
  • 1 cullaredeta de llevat en pols
  • 2 0 3 cullerades de Colacao
  • 100g de mantega

Utensilis

Motlles de paper per magdalenes
Un Bol per fer la barreja
Batedor elèctric

Elaboració

Es prepara una pasta de pa de pessic barrejant bé amb batador elèctric els ous (rovell i clara), el sucre afegint de mica en mica la farina amb el llevat.
La pasta ha de guanyar aproximadament el doble del volum inicial.
Amb un recipient que pugui anar al microones, escalfem una mica la mantega perquè es fongui. Afegim el Colacao a la mantega fosa.
Un cop desfeta la mantega i afegit el cacao, ho afegim tot barrejant a la pasta fins que quedi una barreja homogènia (vigilar que no ens baixi el volum de la massa).
Escalfem el forn uniformament a uns 200º
Anem posant la pasta dins de motlles de magdalenes o de paper. Omplir-los aproximadament una mica més de la meitat i enfornem.
Coure durant uns 20min.

40min

Notes

Recepta extreta del llibre Cuinar és senzill de Montserrat Seguí. El Colacao és collita pròpia per donar un toc de xocolata a la pasta.


Recepta de cuina de Magdalena de Colacao

Magdalena de colacao ensucrada

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: