Magdalena de Colacao
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 125g de farina
- 125g de sucre
- Sucre aromatitzat de vainilla
- 1 cullaredeta de llevat en pols
- 2 0 3 cullerades de Colacao
- 100g de mantega
Utensilis
Motlles de paper per magdalenes
Un Bol per fer la barreja
Batedor elèctric
Elaboració
Es prepara una pasta de pa de pessic barrejant bé amb batador elèctric els ous (rovell i clara), el sucre afegint de mica en mica la farina amb el llevat.
La pasta ha de guanyar aproximadament el doble del volum inicial.
Amb un recipient que pugui anar al microones, escalfem una mica la mantega perquè es fongui. Afegim el Colacao a la mantega fosa.
Un cop desfeta la mantega i afegit el cacao, ho afegim tot barrejant a la pasta fins que quedi una barreja homogènia (vigilar que no ens baixi el volum de la massa).
Escalfem el forn uniformament a uns 200º
Anem posant la pasta dins de motlles de magdalenes o de paper. Omplir-los aproximadament una mica més de la meitat i enfornem.
Coure durant uns 20min.
40min
Notes
Recepta extreta del llibre Cuinar és senzill de Montserrat Seguí. El Colacao és collita pròpia per donar un toc de xocolata a la pasta.
Etiquetes: Dolços Magdalena Pastís Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.