Creps
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crep
Típica de: Regne Unit
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de farina
- 1 ou
- 300 cc de llet (podeu barrejar-la amb aigua)
- Mantega
- Sal
- Oli
5 racions
Utensilis
Crepera
Elaboració
Feu una pasta clara amb els ingredients. La batedora us ajudarà tot i que ho podeu fer amb una cullera. Deixeu reposar la pasta almenys 30 minuts.
En una crepera o paella de confiança tireu una mica de mantega barrejada amb oli. Quan estigui calent amb un culler tireu la pasta i feu el crep. Quan estigui una mica ros tombeu-lo. Continueu fent els creps (us en sortiran 5 o 6 depenent del gruixuts que els feu).
A banda els podeu omplir amb el que us agradi. Els de la foto duen brie i bacon tallat a tires i fregit prèviament. També hi combinen unes rodanxes de ceba fregida. Plegueu-los i ja els podeu servir.
1h
Notes
També queden molt bé amb un Frankfurt i tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.