Creps

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de farina
  • 1 ou
  • 300 cc de llet (podeu barrejar-la amb aigua)
  • Mantega
  • Sal
  • Oli

5 racions

Utensilis

Crepera

Elaboració

Feu una pasta clara amb els ingredients. La batedora us ajudarà tot i que ho podeu fer amb una cullera. Deixeu reposar la pasta almenys 30 minuts.
En una crepera o paella de confiança tireu una mica de mantega barrejada amb oli. Quan estigui calent amb un culler tireu la pasta i feu el crep. Quan estigui una mica ros tombeu-lo. Continueu fent els creps (us en sortiran 5 o 6 depenent del gruixuts que els feu).
A banda els podeu omplir amb el que us agradi. Els de la foto duen brie i bacon tallat a tires i fregit prèviament. També hi combinen unes rodanxes de ceba fregida. Plegueu-los i ja els podeu servir.

1h

Notes

També queden molt bé amb un Frankfurt i tomàquet.


Recepta de cuina de Creps

Foto feta per L. Meix. Creps amb brie i bacon.
per Loreto Meix

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Dolça diu:
A mi em surten massa gruixuts i no m'agrada!!
Hi ha algun truc per fer-los primets?
Loreto Meix diu:
La gràcia és agafar un culler i no cal omplir-lo a vessar. Amb la proporció que poso te'n sortiran 5 com a màxim. Si els fas molt gruixuts sembla una truita i no és això. La crepera ha d'estat calenta, has de tirar un petit rajolí d'oli i una mica de mantega, molt poqueta. Escampar-la i tirar el líquid. No pots marxar enlloc, veure que es facin i girar-los. Quan els farceixes ja gairebé els pots treure de la crepera que amb l'escalfor del crep el formatge es fon.
Maite sáenz Tur diu:
M´encanten els creps dolços o salats


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!