Creps lleugeres fredes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 clares d'ou
  • 1/2 got de llet
  • 4 cullerades de farina o de farina de blat de moro
  • Oli
  • Mermelada

Elaboració

1. Barrejar tots els ingredients i batre'ls.
2. Posar una mica d'oli escampat en una paella, encendre el foc.
3. Abocar una part de la mescla i escamparla per la paella (ha de quedar la massa molt prima)
4. Fregir la massa , peró no gaire, treure de la paella.
5. En un plat, untar amb una mica de mermelada tota la crep ( per un costat ) i posar una mica mes gruix de mermelada en un costat, per on començarem a enrotllar-la.
6. Posar a la nevera i esperar una mica.
7. Servir


Recepta de cuina de Creps lleugeres fredes

Creps lleugeres fredes
per Raquel Horta B

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!