Pollastre a la jardinera
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2-3 pastanagues
- 3 cebes mitjanes
- 1 bol de pessols
- 200g. de pollastre
- Oli
- Aigua
- Sal
Elaboració
1. Posar el pollastre a bullir en una olla durant 20 o 25 minuts.
2. Mentre el pollastre bull, pelar i tallar les pastanagues a rodanxes i les cebes en 4 troços.
3. Quan el pollastre ja està, treure'l de l'olla i guardar el caldo.
4. Posar en una cassola 2 cullarades d'oli i un pessic de sal, saltejar la ceba i la pastanaga, quan agafi una mica de color, tirar una mica de caldo i els pesols.
5. Treure els ossos al pollastre.
6. Posar el pollastre i més caldo a la cassola i deixar-la tapada a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
7. Servir.
Etiquetes: Carn Pollastre Verdura Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.