Pollastre a la jardinera

Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2-3 pastanagues
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 bol de pessols
  • 200g. de pollastre
  • Oli
  • Aigua
  • Sal

Elaboració

1. Posar el pollastre a bullir en una olla durant 20 o 25 minuts.
2. Mentre el pollastre bull, pelar i tallar les pastanagues a rodanxes i les cebes en 4 troços.
3. Quan el pollastre ja està, treure'l de l'olla i guardar el caldo.
4. Posar en una cassola 2 cullarades d'oli i un pessic de sal, saltejar la ceba i la pastanaga, quan agafi una mica de color, tirar una mica de caldo i els pesols.
5. Treure els ossos al pollastre.
6. Posar el pollastre i més caldo a la cassola i deixar-la tapada a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
7. Servir.


Recepta de cuina de Pollastre a la jardinera

Pollastre a la jardinera
per Raquel Horta B

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!