Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un enciam iceberg
  • 2 tomĂ quets grans
  • Un pot de pebrot escalivat casolĂ 
  • Una llauna de ventresca de tonyina
  • Vinagre balsĂ mic de MĂłdena
  • Un our dur
  • Fresons
  • Olives farcides

4 racions

ElaboraciĂł

Rentem els tomĂ quets i els tallem en rodanxes ben fines.
Posem el tomĂ quet de base en un plat.
Tallem l’enciam pel mig i després en juliana amb un ganivet gran.
El posem en un motlle rodó de circunferència d’uns 10 cm sobre el tomàquet
Sobre hi posem pebrot escalivat que tallem a tires amb la ventresca de tonyina.
Ho decorem amb un tros d’ou dur, fresons tallats pel mig i olives farcides.
Sobre el tomĂ quet hi posem vinagre balsĂ mic de MĂłdena.
Fem el mateix amb tres plats mĂŠs (amanida per 4 persones).

30min


Recepta de cuina de Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Enllaça aquesta recepta:

376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!