Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un enciam iceberg
  • 2 tomàquets grans
  • Un pot de pebrot escalivat casolà
  • Una llauna de ventresca de tonyina
  • Vinagre balsàmic de Módena
  • Un our dur
  • Fresons
  • Olives farcides

4 racions

Elaboració

Rentem els tomàquets i els tallem en rodanxes ben fines.
Posem el tomàquet de base en un plat.
Tallem l’enciam pel mig i després en juliana amb un ganivet gran.
El posem en un motlle rodó de circunferència d’uns 10 cm sobre el tomàquet
Sobre hi posem pebrot escalivat que tallem a tires amb la ventresca de tonyina.
Ho decorem amb un tros d’ou dur, fresons tallats pel mig i olives farcides.
Sobre el tomàquet hi posem vinagre balsàmic de Módena.
Fem el mateix amb tres plats més (amanida per 4 persones).

30min


Recepta de cuina de Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!