Rostit de vedella a la taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Rodó de vedella de 1kg.
  • 2 alls tallats per llarg
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 branqueta de romer
  • 30 cls. d'aigua
  • La pell ratllada d'una taronja
  • I el suc de 2 taronges
  • 1 taronja tallada a rodanxes per decorar

6 racions

Elaboració

Amb el ganivet fes unes incisions petites a la carn i posa als alls dintre. Tot seguit coloca la carn en una bandeja per anar al forn salpebra i posarem la branqueta de romer damunt.
Tirar l'aigua el tombant de la carn i cou-la durant 15 minuts a forn fort (200º) desprès baixa el foc i continua la cocció durant una hora i quart més.
Passat aquest temps incorpora el suc de taronja i el suc de la cocció de la carn i deixa-ho coure durant 30 minuts més.
Per servir tallar la carn a rodanxes. Tirarem la salsa per damunt de la carn i l'adornarem amb les rodanxes de taronja.
Servirem la resta de la salsa en una salsera.
També es pot servir la carn freda acompanyada amb una amanida variada.

1h 30min


Recepta de cuina de Rostit de vedella a la taronja
per Milagros Gispert Pedrola

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: