Rostit de vedella a la taronja
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Rodó de vedella de 1kg.
- 2 alls tallats per llarg
- Sal
- Pebre negre
- 1 branqueta de romer
- 30 cls. d'aigua
- La pell ratllada d'una taronja
- I el suc de 2 taronges
- 1 taronja tallada a rodanxes per decorar
6 racions
Elaboració
Amb el ganivet fes unes incisions petites a la carn i posa als alls dintre. Tot seguit coloca la carn en una bandeja per anar al forn salpebra i posarem la branqueta de romer damunt.
Tirar l'aigua el tombant de la carn i cou-la durant 15 minuts a forn fort (200º) desprès baixa el foc i continua la cocció durant una hora i quart més.
Passat aquest temps incorpora el suc de taronja i el suc de la cocció de la carn i deixa-ho coure durant 30 minuts més.
Per servir tallar la carn a rodanxes. Tirarem la salsa per damunt de la carn i l'adornarem amb les rodanxes de taronja.
Servirem la resta de la salsa en una salsera.
També es pot servir la carn freda acompanyada amb una amanida variada.
1h 30min
Etiquetes: Carns Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.