Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Sis ous, sis taronges, 200 grams de sucre.

6 racions

Utensilis

Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran

Elaboració

Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.

1h

Notes

Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.


Recepta de cuina de Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

M carme diu:
He fet el flam bonisim!!!!!!!!!!!!!!!
Teresa Vives Mariné diu:
Hoa,
M'alegro de que t'hagi agradat. Sempre s'han de fer coses noves!!!
Una abraçada
Joel Folch diu:
i la llet?
Quim Lleonart diu:
Voldria dir-li a l'amic Joel Folc, que aquest tipus de flam o púding, ja que el fem amb taronja no necessita llet, ja que la llet es tallaria amb l'acidesa de la taronja.
Espero haver contestat el seu dubte.
Quim Lleonart.
Teresa Vives Mariné diu:
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja.
Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet.
Una abraçada.
Teresa Vives Mariné diu:
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu. M'agrada experimentar a la cuina. Si t'agrada, no en tens mai prou. Bon fnal d'estiu a tothom, ara que ja no fa tanta calor.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: