Conill a les herbes amb poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Un conill a octaus.
  • Dues pomes golden.
  • Oli, sal.
  • Farigola i romer a gust.
  • Una copa de vi ranci.
  • Una ceba de Figueres o blanca.

Elaboració

Posarem en adob unes hores abans el conill, amb les herbes, la sal, oli i vi ranci.
El rostirem, i quan estigui rosset, hi anirem afegint la ceba, i quan estigui un pèl rossa, hi posarem la poma a talls fins, i la resta del suc que ha deixat anar amb les herbes i el vi ranci.
Ho deixarem coure uns minuts més tot junt, i si cal, afegirem aigua amb sal i una mica de farina de blat per tal d'espessir la salsa.

Notes

És un plat que està riquíssim si el fem d'un dia per l'altra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: