Pastís de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 100 gr de sucre
- 75 gr de mantega
- 2 o 3 pomes golden
- 1 grapadet de panses de corint
Per la massa:
- 1 iogurt de llimona
- 3 mesures del iogurt de farina
- 2 mesures del iogurt de sucre
- 3 ous
- 1 mesura del iogurt d'oli
- 1 sobre de royal
- La ralladura d'una llimona
4 racions
Utensilis
1 motlle
1 bol per fer la massa
1 pot per fer el sucre cremat
Elaboració
Per fer aquest pastís, necessitem un motlle que tingui una base que faci ones, de manera que ens permeti encaixar bé els trossets de poma al fons.
Escalfeu al foc la mantega i el sucre, i feu un caramel.
Repartim el caramel pel motlle, de manera que quedi uniforme.
Talleu a trossets allargats dues o tres pomes golden i les poseu en els espais del fons del motlle, de manera que quedin ben ordenades. A sobre hi afegim un grapadet de panses de corint.
Bateu tots els ingredients de la massa i aboquem aquest sobre les pomes.
Ho posem al forn, previament escalfat a 180 graus.
Ho deixem uns 45 minuts i ja ho podem treure. Ho deixem refredar al marbre.
1h 15min
Etiquetes: La Segarra Torrefeta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3924 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.