Sanfaina amb toc picant
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell gros
- 2 pebrots verds tiran a petits
- 2 alberginies
- 3 grans d'all
- Un pot de tomàquet natural (sense triturar)
- 1/2 vas de tomàquet fregit
- 1-2 bitxos petits
- Oli d'oliva 0'4ª
- Sal
- Sucre
4 racions
Utensilis
Una paella
Un gabinet
Una cullera de fusta
Elaboració
Trossegem el pebrot vermell i el comensarem a fregir amb oli a la paella,seguidament posarem els pebrots verds també a trossos i el bitxo, o tindrem fregint-se a foc moderat uns 10 minuts.
Tallarem els alls a daus petits, l'alberginia trossejada amb una mica de sucre i sal, ho seguirem fregint una estona més.
Escorrem el tomàquet i el partim a trossos grossos, l'afigim a la paella amb una mica de sucre i sal, el tindrem a coure uns 10 minuts a foc lent amb la paella tapada, acabarem tirant el tomàquet cuit una estoneta més, i ja estarà llest.
40min
Notes
Acompanyada de bacallà fregit, és boníssìm.
Etiquetes:
La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Si, perquè treu l'acidesa
Molt laboriós,però te una bona pinta. ¿Que es lo que adorne el pastis?
Molt curiós amb el tabasco, però amb oli de gira-sol quedaria més suau