Sanfaina amb toc picant
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 pebrot vermell gros
- 2 pebrots verds tiran a petits
- 2 alberginies
- 3 grans d'all
- Un pot de tomàquet natural (sense triturar)
- 1/2 vas de tomàquet fregit
- 1-2 bitxos petits
- Oli d'oliva 0'4ª
- Sal
- Sucre
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella
Un gabinet
Una cullera de fusta
Elaboració
							Trossegem el pebrot vermell i el comensarem a fregir amb oli a la paella,seguidament posarem els pebrots verds també a trossos i el bitxo, o tindrem fregint-se a foc moderat uns 10 minuts.
Tallarem els alls a daus petits, l'alberginia trossejada amb una mica de sucre i sal, ho seguirem fregint una estona més.
Escorrem el tomàquet i el partim a trossos grossos, l'afigim a la paella amb una mica de sucre i sal, el tindrem a coure uns 10 minuts a foc lent amb la paella tapada, acabarem tirant el tomàquet cuit una estoneta més, i ja estarà llest.
														
 40min
  40min 
Notes
Acompanyada de bacallà fregit, és boníssìm.
 Etiquetes: 
						La Segarra
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3137 visites.
 3137 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram