Sèpia amb patates i musclos

Ingredients

  • 1 kg. sèpia bruta
  • 1 kg. de musclos
  • 1 kg. de patates
  • 2 pebrots verds
  • 3 cebes mitjanes
  • 2 porros
  • 4 alls
  • 200 gr. de tomàquet triturat
  • 1 litre de brou de peix de sabor suau
  • 200 gr. de pèssols
  • 1/2 got de vi blanc
  • Oli d'oliva 0'4º
  • Sal
  • Pebre

Ingredients per la picada:

  • Safrà
  • 1 all
  • 12 ametlles
  • 12 avellanes
  • Julivert
  • Tinta d'una sèpia
  • Un raig de cognac

4 racions

Utensilis

Cassola de ferro o de fang
una olla per obrir los musclos

Elaboració

La sèpia, neta i tallada a trossos, es posa a coure en una cassola amb oli.Quan aquesta ja ha perdut l'aigua i comença a fregir-se s'aboquen la ceba, el porro, l'all i el pebrot (tot tallat ben petit). Un cop comença a enrosir-se es posa el vi blanc i es deixa reduir llavors s'hi introdueix el tomàquet.
Fet el sofregit s'hi posen les patates, tallades a trossos grans, es fa una bona remenada i acte seguit s'hi afegeix 3/4 parts del brou.
Ho deixem bullir durant 10-15 minuts i després hi afegim la picada (en aquesta també s'hi posarà 1/4 de litre de brou per poder-la diluir), els musclos (oberts previament al vapor i sense closca) i els pèsols.
Un cop estigui tot es deixa bullir durant 10-15 minuts i ja estarà llest per menjar.

1h

Notes

Vigilar que la patata no es desfaixi.


Recepta de cuina de Sèpia amb patates i musclos

Sèpia amb patates i musclos
per Claustre

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Hem fa il.lusió que és faci servir la paraula ´`epia , de veritat. Una vegada hem van posar el crit a cel en una pàgina de receptes que per cert vaig abandonar per no sentirme còmode, pel fet que vaig escriure sèpia i ells exigien que escrivis sípia , mi vaig esbatussar i vaig marxar d´alla. Hem fa il.lusió llegir aquí sèpia. Felicitats per la recepte.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!